..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

maandag, februari 04, 2008

7 dingen waar hij in bed op afknapt




Mannen zijn vooral op seksueel vlak een open boek: je weet dus heel goed wat ze willen. Maar waarom zijn ze niet meer geïnteresseerd op het moment jij het voorstelt? Een man legt uit waar mannen op afknappen, en waarom.

1) 'Heb je zin?'... om 2 uur 's nachts na een vermoeiende dag
Als we in bed rollen en we slapen al half, dan hebben wij géén zin. Anders zouden we niet slapen, en op een andere plaats in het bed liggen. Op jou, bijvoorbeeld. Zet je door en geven we toe, hoef je op niet meer dan een vluggertje te rekenen. Wat wil je op dat uur van de dag?

2) De ontdekking van de vibrator(s)
Een domper op de feestvreugde, zo'n vibrator. De subtiele boodschap is: 'als jij niet slaagt, doen anderen het wel'. Leuk is anders. Wil je persé een vibrator bij jullie in bed, kies dan alsjeblieft iets klein dat niét op een penis lijkt?!

3) Een triootje
Ja, een droom van vele mannen. Maar niet als jij het voorstelt. Want dan moeten we er echt over nadenken (hebben we wel genoeg voor twee vrouwen), en slaat de onzekerheid toe (o nee, wat als ze een oogje heeft op haar vriendin?). Een tweede man is al helemaal uit den boze: wij zijn mannen, altijd een beetje homofoob.

4) Beginnen zonder condoom
Okee, veel mannen zagen over het onderbreken van het liefdesspel en de verminderde gevoeligheid. Maar stiekem weet elke man dat dat niet opweegt tegen de angst van een mogelijke zwangerschap.

5) Anale seks
Zie ook: triootje. Het voorgesteld krijgen is niet half zo leuk als je partner uiteindelijk ompraten. Bovendien vragen we best wel een opoffering: daarvoor mag je ons laten lijden!

6) Vloeken tijdens seks
... of kreunen zoals een voorbijdenderende trein, of alles dat lijkt alsof het rechtstreeks uit een pornofilm komt: een big no-no. Het kan kwetsen en het is gewoon niet leuk.

7) 'Laten we samen klaarkomen'
Een dooddoener, voor élke man. Wij kunnen toch geen twee dingen tegelijk? En is het niet al een prestatie dat we er in slagen ons orgasme uit te stellen? Seks moet toch leuk zijn, en geen prestatie?

bron: hln.be

1 opmerking:

Anoniem zei

BMW автомобиль всех поколений безупречен во всем.
www.fedrado.ru Здесь представлены модели самых мощных и быстрых из всей коллекции BMW/
Семейство M (motorsport) Power Лучшие авто