..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

maandag, februari 25, 2008

Seksuele fantasie: de vrouwelijke top 10


Vrouwen hebben heel uitgesproken en gedetailleerde erotische fantasieën. Sommige zullen ze uitvoeren als ze de kans krijgen en sommige zullen liever altijd blijven wat ze zijn, fantasieën. Heren, alleen verder lezen als jullie denken dat jullie het aankunnen; de top 10 van de vrouwelijke seksfantasieën.



Image10. Seks met een wildvreemde
Heel wat vrouwen fantaseren over een stomende pot seks met een anonieme wildvreemde. Het waar en waarom doet er in deze fantasie niet toe. Wat de gedachte van gezichtsloze seks voor haar zo aantrekkelijk maakt, is dat ze alle remmingen kan laten wegvallen omdat ze die onbekende niemand nadien nooit meer terugziet en zich dus voor niets zou kunnen moeten verantwoorden.



9. Hoe meer zielen hoe meer vreugd
Inderdaad, we hebben het over groepsseks, parenclubs, vrije hippieliefde… Naakt zijn voor een groep van even naakte mensen en de gedachte dat verschillende mannen en vrouwen hun lichaam kunnen liefkozen en penetreren is voor heel wat vrouwen een erg opwindende erotische fantasie.



8. Seksueel dominant zijn
Nog zo eentje waar heel wat vrouwen (stiekem) van dromen: een man volledig seksueel domineren. Billenkoek geven, hem in bed bevelen, hem laten smeken voor wat hij wil, hem haar stiletto’s of een ander fallisch object laten likken en zuigen en hem op nog duizend andere manieren seksueel domineren en vernederen.



7. Bekeken worden
Elke vrouw houdt van aandacht, dat zit gewoon in haar genen. Maar ook in een seksuele context voelt ze zich graag bekeken. Door haar partner of zelfs door vreemden. De gedachte dat haar naakte verschijning en haar seksuele handelingen anderen gek maken en het bijhorende gevoel van seksuele macht doen haar bijna beven van opwinding.



6. Seksueel gedomineerd worden
Veel vrouwen kennen in de slaapkamer graag hun meester. De gedachte aan een dominante minnaar die haar zegt wat ze moet doen of een ervaren leraar die haar tot in de kleinste details beschrijft hoe ze het moet doen en haar foutjes corrigeert, kan een vrouw helemaal wild maken. In sommige fantasieën geeft ze zich volledig over aan de wil van haar meester, in andere gevallen stribbelt ze net tegen om dan krachtig te worden overmeesterd.



5. Een triootje met een andere vrouw
Bij de meeste mannen ongetwijfeld op één maar ook bij veel dames in de top vijf: een triootje met een andere vrouw. De meeste vrouwen hebben ooit al eens gefantaseerd over seks met een andere vrouw. U mag toekijken of meedoen, al naargelang uw goede manieren en haar fantasieën.



4. Betaalde liefde
Weinig vrouwen die morgen van baan veranderen als ze de kans zouden krijgen, maar stiekem vinden heel wat dames het idee van betaalde liefde best wel opwindend. Als stripper of als prostituee, de gedachte dat hij zo naar haar verlangt dat hij er voor wil betalen, geeft haar heel veel seksuele macht.



3. Een triootje met twee mannen
Heel wat minder hoog op uw lijst maar wel op de hare is een trio met twee mannen. Op een paar uitzonderingen na dromen vrouwen in deze fantasie niet van dubbele penetraties en andere pornoscenario’s want dat is veel te agressief. Bij voorkeur benaderen haar twee minnaars haar eerder teder en omzichtig als een fragiele en te koesteren godin. Het lijstje met standjes en posities die ze in deze bezetting wil proberen is schier oneindig.



2. Zelf een keertje de man zijn
En dan niet alleen uit nieuwsgierigheid naar hoe seks fysiek voelt voor een man… In haar stoutste fantasieën wil zij hem kwetsbaar en op zijn knieën. Zij wil weten hoe het voelt om iemand anders te penetreren en wil proeven van de macht die het geeft om een keer de seksuele agressor te zijn. Ouch, hebben we het hier over een strap-on?



1. De verkrachtingsfantasie
Niet dat ze ervan dromen om echt verkracht te worden zoals het in het strafwetboek staat beschreven, maar de “verkrachtingsfantasie” is de absolute nummer één bij heel wat vrouwen. Waar het in deze fantasie over gaat is dat zij als naïef, onschuldig maagdje wild en met stevige hand wordt overweldigd en genomen door een sterke viriele man die haar fysiek helemaal de baas is. Zij kan zich volledig laten gaan in haar onderwerping want er is toch geen helpen aan...

bron: clint.be

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Al deze fantasien ken ik en wat het fijn maakt dat ik nu een minnaarheb aan wie ik ze heb durven te vertellen. Sinds die tijd is het super geworden!!! We doen echt alles..ik draag ook al tijden geen slipje meer als ik naar hem toe ga en dat weet hij...

Anoniem zei

Erg herkenbaar wat jij nu hebt met een minnaar. Sinds een paar maanden heb ik ook een minnaar via internet. Toen we elkaar zagen was het of ik in vuur en vlam stond, wat hij toen met mij deed heb ik nog nooit meegemaakt(ben al meer dan 25 jaar getrouwd). Op de eerste plaats zijn enorme uithoudingsvermogen, maar liefst 3,5 uur achtereen geneukt..ik raakte volledig de tel kwijt en had het gevoel permanent een orgasme te beleven. Ik was helemaal de macht over mijzelf kwijt. Hij heeft alle remmingen bij me weg gehaald en eergisteravond hebben we naakt door een bos gewandeld en het gedaan..Ik kan ook niet meer van hem afblijven, vooral als ik zie dat hij opgewonden is!! Ik heb hem ook opgebiecht dat ik biseksueel ben en daaromwel eens bij een vriendin ben en hij vond dat prima..Hij is een keer daarbij geweest en meegedaan..Het wond me enorm op toen hij het met haar deed..ja, ik draag ook geen slipje meer..vindt dat trouwens sowieso een lekker gevoel, ook als ik niet bij hem ben.

Anoniem zei

Ik vind het stiekem super geil om te fantaseren om geneukt en genomen te worden door meerdere mannen. super sletterig zijn en/of groupsverkrachting.... echt weird... In het echt heb ik er echt geen behoefte aan

Anoniem zei

Ik verlang er naar om seks te hebben met een vrouw. heerlijk gelikt worden en lekker met mijn kutje over die van haar wrijven

Anoniem zei

Klopt voor mij. Nummer een!!! :)