..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

dinsdag, april 01, 2008

10 redenen waarom u door vrouwen wordt afgewezen


In deze situatie zijn we allemaal al wel een keertje geweest. U hebt uw oog op een schoonheid laten vallen, al uw moed verzameld en bent op haar afgestapt. Een beetje later staat u terug bij af, met een harde “nee” en een gebroken hart. 10 redenen waarom vrouwen mannen afwijzen:



Ze is een bitch:

Dit gaat niet op voor elke vrouw waarbij u ooit een blauwtje heeft opgelopen, ook al vindt u misschien van wel. Maar, dat neemt niet weg dat ze bestaan: hardvochtige tantes die zichzelf zo’n prijsbeest vinden dat elke man die denkt hen te kunnen veroveren daarvoor zal mogen kruipen. Trek het u niet aan, deze juffrouw kan u sowieso beter laat staan.



U bent niet rijk genoeg:

Spijtige vaststelling, maar vaak is het zo. Uit een studie die we pas hebben gelezen, blijken vrouwen in hun partnerkeuze onbewust twee dingen voor ogen te houden en materiële rijkdom is daarbij zeker niet de onbelangrijkste van de twee.



Ze heeft al iemand:

Die kans loopt u natuurlijk altijd. Of dacht u misschien dat alleen single vrouwen wel eens een avondje gaan stappen met vriendinnen? Misschien maakt u een betere kans als u met een van haar vriendinnen een praatje maakt.



Ze is een serieflirtster:

Hoe kan dat nu? Ze geeft al heel de avond het ene na het andere signaal! U bent ten prooi gevallen aan een serieflirtster. Die zijn vaak eenzaam getrouwd of voelen zich niet zo goed in hun vel. Ze zijn alleen uit op bevestiging dat ze nog aantrekkelijk zijn voor een man. U toonde interesse? Bedankt daarvoor en tot een volgende keer!



Ze heeft slechte ervaringen met mannen:

Deze dame heeft een historiek van slechte relaties en slechte mannen. Zij wijst u af omdat u een man bent en dus waarschijnlijk één van hen. Hier hebt u trouwens niets verloren, tenzij u op zoek was naar ellende, kommer en kwel.



U zet verkeerd aan:

Fluiten als een bouwvakker, op uw borst slaan als een gorilla, huilen als een wolf, opdringerige handtastelijkheden en meer van dat haantjesgedrag. Werkte misschien nog op de middelbare school, maar een volwassen vrouw neemt u hier niet mee naar huis. U hebt nood aan een nieuw en meer doordacht aanvalsplan.



Slecht moment:

U stoort haar en haar hartsvriendin in een diep emotioneel gesprek, haar hormonenhuishouding is misschien in de war, ze voelt zich vandaag niet aantrekkelijk of ze heeft gewoon een rotdag. Slecht getimed, pech gehad. Volgende keer beter!



Ze heeft een gebroken hart:

Ze komt net uit een relatie en heeft een pijnlijke breuk achter de rug. Ze heeft wat tijd voor zichzelf nodig en is nog niet uit op een nieuw romantisch avontuur. Zet in op vriendschap of blijf rustig in de buurt en wacht een tijdje af.



U bent wat men noemt een echte geek:

U zet het op een stotteren, begint te zweten als een rund, struikelt of laat alles uit uw handen vallen zo gauw zij binnen de vijf meter van uw plaats komt. Bovendien is enig gevoel voor mode u vreemd, knipt uw moeder nog elke maand uw haar en dienen de broekspijpklemmen om uw enkels alleen voor op de fiets. Schrijf u in voor een programma als De heren maken de man of lees tenminste eens wat vaker een mannenblad.



Ze voelt zich niet aangetrokken tot u:

U bent gewoon haar type niet. Kan gebeuren, zo simpel als dat. Verliefdheid laat zich niet dwingen en u kunt van niemand verwachten u aantrekkelijk te vinden op bevel. Ander en beter, er zit toch nog genoeg vis in de zee, zeker!

Geen opmerkingen: