..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

donderdag, april 10, 2008

Heeft zij iemand anders? 10 tekens aan de wand

Geen enkele man wil er achter komen dat zijn vrouw of vriendin haar zinnen op een andere kerel heeft gezet of, erger nog, hem daadwerkelijk met iemand anders bedriegt. Wie ontrouw vermoedt, maar niet zeker is, vindt hier 10 tekens aan de wand.


De geur van een andere man
U hoeft nog niet meteen aan de alarmbel te gaan hangen wanneer zij zelf een nieuw geurtje heeft gekocht, want dan wou ze u waarschijnlijk verrassen of was ze gewoon aan een nieuw parfum toe. Ruiken haar kleren, handen of hals echter ineens naar een aftershave die niet in uw toiletkastje staat, dan verkeert u waarschijnlijk in alarmfase rood.



Ze bekritiseert u niet meer
Vroeger zeurde ze de hele tijd en nu hoort u haar niet meer. Het kan natuurlijk best dat ze zich heeft neergelegd bij uw kleine tekortkomingen of de hoop heeft opgeven om u ooit nog te kunnen veranderen, maar misschien blijft u toch even bij de les als uw vrouw niet meer moppert of geen commentaar meer heeft. De kans bestaat dat ze met iemand omgaat die uw slechte eigenschappen volgens haar (nog) niet heeft.



U betrapt haar op leugens
Een leugentje om bestwil is nog geen reden om argwanend te worden, maar als u haar op een flagrante leugen betrapt, is de kans groot dat er een andere man in het spel is of dat er tenminste iets niet helemaal in de haak is.



Uw seksleven is virtueel onbestaande
Bij koppels die wat langer samen zijn wil het vuur van de passie wel eens veranderen in een waakvlammetje, maar als uw seksleven letterlijk droogstaat en ze u elke keer u initiatief neemt in de kou laat staan, dan is er mogelijk iets aan de hand. Misschien zegt seks haar niet veel meer of maakt u bij haar niks meer klaar, maar het kan ook zijn dat ze op een ander aan haar trekken komt.



Ze besteedt extra aandacht aan haar uiterlijk
Uw vrouw heeft een hele nieuwe garderobe en ook haar lingeriekast steekt vol nieuwe sexy spulletjes die u haar voor zover u weet nog niet hebt zien dragen. Ze maakt zich veel vaker op dan vroeger en besteedt veel zorg aan haar haar. Misschien gokt ze op een ander paard, al kan het natuurlijk ook dat ze zich graag sexy en vrouwelijk voelt of die extra moeite doet voor u.



Ze let op haar lijn
Net als in het vorige puntje kan het dat uw vrouw zich gewoon wat fitter wil voelen of haar best doet om goed voor de dag te komen voor haar eigen man, dus niet meteen een reden tot paniek. Anders wordt het natuurlijk wanneer ze elke dag in de fitness uithangt, snel thuiskomt om even te douchen en dan weer de deur uitgaat zonder u te vertellen waar ze naartoe gaat.



Ze werkt later dan vroeger
Als vrouwen vreemdgaan, dan gebeurt dat procentueel vaak met een collega op de werkvloer. Werkt uw vrouw ineens vaker over en komt ze met regelmaat later thuis zonder dat ze promotie heeft gemaakt of een andere jobinhoud heeft gekregen, dan weet u hoe laat het is.



Ze heeft het niet meer over die fantastische collega
U denkt dan wellicht ook onwillekeurig aan die toffe nieuwe collega waar ze zo vol van was of die interessante man van haar avondschool waar ze tot uw groeiende ergernis maar niet over kon zwijgen. Als ze het ineens opvallend stil blijft over die prachtkerel, dan weet u meteen wie er onder uw duiven is aan het schieten.



U hebt geen contact meer met haar familie
Het was u nog niet opgevallen, maar u heeft nog weinig contact met haar familie en vrienden. De kans bestaat dat zij u subtiel van hen isoleert met het oog op een nakend vertrek. De kans is trouwens nog groter dat uw schoonfamilie en aangetrouwde vrienden zich op hetzelfde moment ook afvragen waarom ze u niet meer te zien krijgen.



Ze reageert kort en defensief
Hoewel ze vroeger steeds mopperde dat u nooit naar haar dag vroeg, reageert ze nu kort en op haar hoede als u haar er om vraagt. Als al uw onschuldige vragen door haar worden afgedaan als pogingen om haar te controleren of haar telefoon staat de helft van de tijd niet aan, dan mag er bij u een belletje gaan rinkelen.



Er is natuurlijk niet altijd vuur waar rook is...
Al deze tekens kunnen afzonderlijk natuurlijk wel eens een andere reden hebben en hoeven niet meteen op ontrouw te wijzen. Maar als die symptomen vaak en in combinatie met andere signalen voorkomen, dan is uw vrees misschien terecht. Als u niet helemaal zeker bent, maar wel vindt dat u reden hebt tot twijfel, is het waarschijnlijk best om uw partner op een rustige manier te vertellen wat er op uw hart ligt en haar om uitleg te vragen.

Geen opmerkingen: