..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

donderdag, april 10, 2008

Hoe versier je een vrouw die je normaal niet kan krijgen?

“Wat heeft hij dat ik niet heb?” Heb jij dat nog nooit gedacht toen je een kerel over straat zag lopen met een vrouw die zo mooi is dat jij er nog niet van zou durven dromen om haar aan te spreken? Wat hij alvast voorheeft op jou, is dat hij weet hoe hij zo’n vrouw moet benaderen.



Toon je moed!
Verzamel je moed en stap op haar af. Vrouwen die zo mooi zijn worden waarschijnlijk heel wat minder vaak benaderd dan je wel zou denken, omdat de meeste mannen zich - net als jij – vooraf toch geen kans geven. Misschien liep die doodgewone kerel daarnet wel met die beauty aan zijn arm omdat hij de enige is die haar écht heeft durven benaderen.



Humor is je beste vriend
Oké, je bent waarschijnlijk geen rockefeller en misschien zullen ze jou pas komen vragen als ondergoedmodel als je de laatste man op aarde was, maar de natuur heeft aan één ding gedacht toen ze jou op deze aarde zette: je aangeboren gevoel voor humor. Dank diezelfde natuur er ook maar voor dat vrouwen, ook de allermooiste specimen van de soort, houden van een man die hen aan het lachen maakt.



Niet versieren maar praten
Hoewel we er wat hoger al zeker van waren dat die hele mooie vrouwen heel wat minder vaker benaderd worden, mag je er gerust op rekenen dat ze in hun leven al wat slappe openingszinnen te horen hebben gekregen. Probeer haar niet te versieren, maar knoop een gesprek aan en ga op zoek naar een interessante gemene deler.



Schenk geen aandacht aan haar schoonheid
Schoonheid is een vergankelijk gegeven, zelfs bij topmodellen en wereldmissen. Laat je dus niet intimideren door haar looks en verleg je aandacht naar haar andere kwaliteiten. Uit je waardering daarvoor en je complimentjes zullen ongetwijfeld in dank afgenomen worden.



Schenk wel aandacht aan haar schoonheid
Elke vrouw hoort graag dat ze er goed uitziet en dat is voor mooie vrouwen niet anders. Ze weet echter zelf goed genoeg dat ze mooi is en ze weet dat jij dat ook gezien hebt. Doe dus niet alsof het je helemaal niets doet, want dan heeft ze ook wel door dat je doet alsof. Zorg alleen dat je arsenaal wat breder is dan enkele complimentjes over haar uiterlijk en uit je bewondering gedoseerd en liefst op een manier die je onderscheidt van het slappe gelul dat ze waarschijnlijk al de hele avond te horen krijgt.

Geen opmerkingen: