..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

dinsdag, april 01, 2008

Of u nu al jaren getrouwd bent of vanavond voor het eerst met haar op date gaat: 10 dingen die u voor haar onweerstaanbaar maken:


Of u nu al jaren getrouwd bent of vanavond voor het eerst met haar op date gaat: 10 dingen die u voor haar onweerstaanbaar maken:



1. Zeg haar naam

Gebruik haar naam vaak als u met haar converseert. Hierdoor krijgt ze het gevoel dat u op haar focust. Focus betekent aandacht en aandacht vindt ze zalig.



2. Niet te gierig

Alle emancipatie ten spijt, vinden de meeste vrouw het nog steeds heerlijk als een man tijdens een date de rekening betaalt. Vergeet ook niet om een gulle fooi te geven, want zij maakt hieruit op dat u straks in de slaapkamer ook een gever zult zijn.



3. Raak haar aan

Haar op de juiste manier aanraken, leest zij als “hij is geïnteresseerd”. Niet meteen in haar billen knijpen op de eerste date, maar leg gerust een paar keer uw hand op haar arm of schouder terwijl u met haar praat.



4. Net als in de film

We know, dat romantische gezwijmel uit Hollywood vindt u allemaal overacting, maar zij zwijmelt er wel degelijk bij. Biedt haar een keertje - net als in de film - uw jas of pullover aan als ze het koud heeft en geef haar er een aaitje of zoentje op haar voorhoofd bij en ze smelt gegarandeerd.



5. Voorspel = haar hele lichaam

Yep, u wil meteen down to business, maar zij neemt graag een lange aanloop. Hou in gedachten dat u met een lange aanloop verder springt en beperk u bij het voorspel niet tot de zones van de waarheid, maar streel en liefkoos haar van top tot teen.



6. Fluister

Nu we het toch over haar erogene zones hebben: haar trommelvliezen zijn tijdens het voorspel erg gevoelig voor lief en/of stout gefluister. Zo houdt ze er bijvoorbeeld van dat u haar met zin voor detail vertelt wat u straks allemaal met haar gaat uitspoken en wat u verlangt dat zij met u doet. Doe er uw voordeel mee.



7. Zachtjes aan

Begin uw liefkozingen teder en plagerig. Laat haar zelf aangeven wanneer ze wil versnellen.



8. Speel het ruig

Eens u op haar aangeven een versnellinkje hoger bent geschakeld, mag het wat steviger en virieler. Hou het speels en blijf haar reacties goed lezen, maar geef de passie vrije baan.



9. Maak haar wakker

Wek haar ’s morgens met tedere aanrakingen of wees een beetje stout en duik meteen onder de lakens. Tenzij ze dringend haar trein moet halen, is de kans groot dat u voor de koffie nog een nummertje scoort.



10. Laat van u horen

Bel, sms of mail haar halverwege de werkdag en laat haar weten hoe fijn u het gisteren vond. Wedden dat ze niet kan wachten om u straks weer te zien?

Geen opmerkingen: