..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

vrijdag, april 04, 2008

Vrouwengeheimen voor mannen

1 Alles wat ze koopt voor zichzelf, is minstens 1/5de duurder dan de prijs die ze met rode kaakjes komt opbiechten. Je kijkt alles streng na op de maandelijkse rekening van je kredietkaart? Dan ben je meer dan waarschijnlijk vergeten dat zij er ook ééntje heeft, waar ze gegarandeerd de helft van de bedragen naartoe stuurt.


2 Ze denken minstens evenveel aan seks als jij, soms zelfs de hele, godganse dag. Waarom ze dan geen zin hebben als ze ’s avonds thuiskomen, vraag je jezelf nu hardop af. Omdat ze te moe zijn. En nadenken over het huishouden. Maar dat doen ze tijdens de middagpauze niet, dus als je één keer de vrijpartij van je leven wilt meemaken, ga je nu op zoek naar een hotelletje dicht bij haar werk…


3 Ze willen dat jij denkt dat ze modern en onafhankelijk zijn, maar eigenlijk zien ze je het liefst in je rol van hunky hunk. Dat houdt in: spinnen doodtrappen, koffers dragen, deuren opendoen, de auto wassen en een echte vent zijn in bed. Yess!!


4 Hun ex-vriendjes waren stuk voor stuk allemaal best te pruimen tussen de lakens – écht waar! Ze zullen het je nooit vertellen dat hun tenen elke keer wild in het rond krulden als ze met die vriendjes hide the salami speelden, maar hey: je bent heus niet de enige seksuele übergod op deze vrouwenplaneet – leer daar nu toch eens mee leven!


5 Ze zijn bang dat ze in hun moeder gaan veranderen. Diep vanbinnen houden ze heel erg van de vrouw die hen geleerd heeft hoe lang ze jouw eitjes moeten koken voor ze hard zijn. Aan de andere kant wil ze niet met haar vergeleken worden, zéker niet door jou. Doe je dat wél – van een stommiteit gesproken – dan vraagt ze zich rillend af of je misschien haar moeder leuker vindt dan haar. And just like that – phwiet – your sex life is gone!


6 Ze willen dat je jaloers bent. Maar let op: NIET te veel! Trek dus even bescheiden je wenkbrauwen op als ze je voorstelt aan die bijzonder goed in het lijf zittende mannelijke collega van haar, maar SLA HEM NIET NEER!


7 Ze fantaseren aan de lopende band over beroemdheden, maar dat wil niet zeggen dat je morgen moet thuiskomen met een piratenbandana over je kop getrokken of een Zorro-cape rond je blote torso.


8 Ze vertellen hun vriendinnen véél meer dan ze toegeven, maar nét niet genoeg om je voor altijd belachelijk te maken. Je exacte penismaat, bijvoorbeeld, is een pleziertje dat ze alleen voor zichzelf houdt – ook al omdat ze niet wil dat die vriendinnen té erg onder de indruk zijn, jij hengst!


9 Ze zeggen het niet vaak genoeg, maar ze appreciëren echt wel de werkjes die je in huis doet. Het probleem is alleen dat er eigenlijk maar één manier is om goed te stofzuigen: haar manier. Doe jij niet exact hetzelfde, dan is ze wel blij, maar niet helemaal tevreden. Tss! Vrouwen!

10 Ze houdt van je op een onwaarschijnlijke manier, maar ergens vindt ze het triest dat ze nooit meer die vlinders in haar buik zal voelen die er wél waren toen ze nieuwe minnaars leerde kennen. Erg? Helemaal niet? Jij bent zo ook zo?

Geen opmerkingen: