..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

vrijdag, april 18, 2008

5 types meisjes die je in cafés vindt


Meisjes die op café gaan, je hebt er in soorten. In een zeer onwetenschappelijk en niet-representatief 'onderzoek' van een universiteitsmagazine, kwamen vijf types die rondhangen in universiteitsbars naar boven.

1) Paparazzi-girl
Een duidelijk kind van haar generatie, gaat dit meisje niet op stap zonder digitaal fototoestel en een troep vriendinnen. Elke slok van haar weg naar dronkenschap moet en zal worden vastgelegd, om later voor de hele wereld op Facebook of MySpace, euh, 'bewonderd' te kunnen worden. Zeer onbetrouwbaar type: doet alles voor drank én een foto, inclusief beloven dat je met haar in bed mag duiken als jij de foto's neemt. Geloof ons: dat zal niet gebeuren.

2) De multitasker
Kan tegelijk een biertje bestellen, telefoneren met een vriendin, een dronken klasgenoot dulden én meezingen met de muziek. De moderne tijden dringen ook de veilige barwereld binnen, jaja. Een conversatie starten met haar is echter quasi onmogelijk. Misschien best, of je krijgt freaky, telepathische kinderen.

3) Fake lesbiennes
Ze doen het expres, om jouw aandacht te trekken. Het werkt, dat weet jij ook. En nee, ze menen het niet. Aandacht dat willen ze, de kans dat je met beide het bed in mag is nihil, nul, onbestaande. Sorry voor de desillusie, maar hey, aan kijken heb je ook nog altijd iets.

4) De avonturierster
Deze meid heeft de Atlantische of Stille oceaan al overgestoken en is daar heel trots op. Iedereen moet het horen, ook al is het niet interessant. Misschien leidt geduld en een luisterend oor wel tot iets meer, maar we beloven niks.

5) De mama
Dit type moet je leren spotten in de massa, alle knipperlichten moeten op rood springen. Om haar te vermijden, jazeker, maar ook om te zien met wié ze gekomen is. De mama zal namelijk al haar vriendinnen 'beschermen' tegen jouw slechte invloed. Ze is in staat om de vriendin weg te trekken als jullie al heerlijk speeksel aan het uitwisselen zijn en je nog eens na te trappen in je-weet-wel-waar.

Echter, als je ze kan overtuigen om zich te laten gaan, kan dit het wildste nachtje uit je leven worden. Want het zijn zij die zich inhouden, die er echt voor gaan als ze zich laten gaan...

Geen opmerkingen: