..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

woensdag, maart 12, 2008

10 spieren waar vrouwen gek op zijn

Benieuwd naar wát je precies moet verbeteren aan die bloemzak die je nu je lijf noemt om de dames helemaal wild van verlangen te maken? Het is nochtans simpel: ze zijn allemaal gek op spieren. En wel op deze:

1. Dat pak Stella in je buik.

Het hoeven niet persé zes blikjes te zijn, maar een paar van die frisse jongens in je buik geven je een roestvrijstalen uiterlijk dat meisjes doet smelten.

2. De stalen kabel in je lies.

Als hij goed is afgetraind, zie je hem zitten, en functioneert hij als wegwijzer naar die regio die je écht wel in the picture wilt zetten.

3. Die petanqueballen in je armen.

Klassieke Jerommeke-spieren, maar daarom niet minder belangrijk. Dit is de überspier, die kracht en viriliteit uitstraalt en waarmee je bijzonder gemakkelijk kunt showen.

4. Een uit de kluiten gewassen rugstuk vers van de haak.

Vrouwen willen beschermd worden en een plaatsje hebben waar ze zich kunnen verschuilen als de mammoeten aanvallen. Hoe breder je rug, hoe veiliger ze zich voelen.

5. Die ijshockeyschouders.

Ze kunnen niet alleen veel torsen; ze zien er ook spectaculair uit tijdens het liefdesspel, als steunplaats voor smachtende armen of opgewonden benen.

6. De kuiten van David Beckham.

Verlies ze niet uit het oog, want deze spieren zijn belangrijk voor het evenwicht in je lijf. Teveel body builders hebben alleen oog voor hun bovenlijf, waardoor het lijkt dat ze op lucifers door het leven gaan.

7. Die Terminator-voorarmen.

Liefst met niet al te veel haar erop, want dat doet duidelijk af van de eerste impressie die ze krijgt wanneer je haar hand bij het kennismaken vastneemt.

8. Een harnas onder je borsthuid.

Een indrukwekkende mannenborst is voor vrouwen niet te versmaden om a) op uit te huilen b) over te wrijven en opgewonden te geraken en c) op in slaap te vallen na een warme stoeipartij.

9. Die Meesterlycke hammen aan je kont.

Je hebt borstenmannen en benenmannen en aan de andere kant van het spectrum heb je kontenvrouwen en euh...niks anders, eigenlijk. Dames vallen strijkplankgewijs met trosjes voor een man met de juiste kontproporties, dus die er je voordeel mee.

10. Die katapultspieren aan je achterkant.

Nog één – nogal plastisch – exemplaar om af te sluiten: de spieren waarmee je je bekken omhoog kunt bewegen als ze bovenop je zit. Minder te zien, maar o zo goed te voelen – ze zal je dankbaar zijn.

Geen opmerkingen: