..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

vrijdag, maart 07, 2008

Sekstips voor nerds


1) Het zal je niet verbazen, maar meisjes vallen niet bij bosjes voor die monsterlijk ontwikkelde computerkwab in je nerdbrein. Je andere spieren lichtjes trainen – of nog beter: karate leren! – zal hen de testosteronbink onthullen die je écht bent.

2) Vrouwen hebben de neiging om naar details te kijken. Je hoeft dus helemaal niet het perfecte Brad Pitt-pakket te vormen – oef!; een bril met afgeronde hoekjes kan al wonderen doen in datingland!

3) Dames zijn onbewust altijd op zoek naar een man die uiterlijke tekenen vertoont dat hij hen kan bevruchten (in Trekkie-taal: een Worf wiens hoofdrimpel zweetdruppels vertoont in de aanloop naar het Klingon-paringsritueel). En dus ben je maar beter zéér slim, zodat ze denkt dat de daad desnoods via proefbuisjes kan verlopen.

4) Je hebt lang haar dat 11,5 maanden per jaar tegen je hoofd plakt van vettigheid, right? Eén tip: was het elke dag. Een wuivende scalp bovenop je beeldschermgebleekt gezicht is te vergelijken met een zijden gordijn op een mesthoop, maar hey: beggars can’t be choosers.

5) Beschimmelde chips ruiken NIET lekker. Soep van mama van drie weken geleden ook niet. En de mengeling ervan op je t-shirt dat je al 4 maanden aanhebt, euh..., al helemaal niet.

6) Verkoop één van je firma’s aan Microsoft. De kans is namelijk groot dat je met het gigantische vrijgekomen kapitaal terechtkomt in een markt waar vrouwen op zoek zijn naar mannen waarmee ze wel eens een avontuurtje willen beleven. De aanwezigheid van een paar zakken geld onder de trap naar boven, duwt vast een paar twijfelende nimfen over de rand van de nerdafgrond. Wat? Zielig? En wat is er plots mis met zielig? Daar had je de afgelopen 34 jaar toch geen probleem mee?

7) Stop met praten over computers. Ook alle synoniemen voor het woord‘computer’ zijn taboe. En jongens: (zucht) als je zin hebt in seks, hou je je in conversatie ook maar beter een eind weg van dikke grafische kaarten die in pci-slots worden geplugd.

8) Er is niks mis met dichterlijk zijn; zéker niet als het niet langer duurt dan 3 minuten. Maar rek het en declameer een sonnet uit 1500 dat in de eerste hit zit die je bij Google hebt gevonden en hop: wég is het meisje!

9) Weet waarom je doet wat je doet: zéér belangrijk. Vrouwen zijn gek op mannen die de beste zijn in hun veld en die iedereen die probeert beter te zijn dan zij gewoon van de weg af blazen. Niks erger dan een nerd die geen nerd wil zijn, maar het toch tegen wil en dank blijft omdat hij anders geen leven heeft. F*ck it! Act as if you just don’t care! En ga ervoor!

10) Stop met het overschatten van vrouwen, want ze zijn écht niet beter of slechter dan jij. Akkoord, niemand is beter dan je mama en je moemoe en ze verdienen allebei een schrijn tjokvol wijwater uit Lourdes, maar hey: jij wilt binnentreden in het land van verschroeiende seks, juist? Dus heb je niks aan mama, want als die daar iets van afwist, had ze je niet gemaakt zoals ze dat heeft gedaan, jongen. Capiche?

Ziezo. En als dit allemaal niet helpt, bel je gewoon naar de meisjes in het filmpje!

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.