..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

maandag, maart 17, 2008

Zo word je een sexexpert


Voel je jezelf rijp om af te zwaaien aan de seksacademie? Leer als kers op de taart deze 10 gulden regels nog uit het hoofd, breng ze in praktijk en je slaagt zonder probleem met grote onderscheiding!

1. Rust Roest
Seksproblemen zijn vaak helemaal geen seksproblemen maar tijdproblemen. Als je er een cursus timemanagement voor nodig hebt, neem die dan: richt je leven zo in dat je wekelijks tijd hebt voor twee (korte of lange) sekssessies. De grootste beloning voor regelmatige seks is zonder twijfel: meer orgasmes, minder moeite. Hoe vaker je aan seks doet, des te sneller worden de chemische verbindingen tussen de hersencellen.

2. Koop een vibrator
Aan de andere kant van de plas hebben ze het alvast goed begrepen: bijna één derde van alle Britse huisgezinnen heeft een vibrator. Daarmee komen ze meer voor dan katten. Een vibrator is een must voor elk geslaagd seksleven, je kan hem ermee leren omgaan zodat je orgasme bij elke vrijpartij verzekerd is. Daarbij is de vibrator de perfecte vriend voor eenzame nachten. Elk zichzelf respecterend postorderbedrijf heeft er enkele in de aanbieding die je lekker anoniem kan bestellen én laten leveren. Of surf naar de site van de vrouwvriendelijke eroticazaak De Erotische Verbeelding voor een uitgebreide collectie vibrators en andere speeltjes: www.erotischeverbeelding.be.

3. Alles voor de chemie
Denk aan de geweldigste seks die je ooit hebt gehad. Heb je je toen aan het voorgeschreven halfuur voorspel gehouden? Lag je in de perfecte houding om clitorisstimulatie tijdens het vrijen mogelijk te maken? Vast niet. Waarschijnlijk vlogen de kleren van je lijf en ben je meteen aan de slag gegaan. Het ingrediënt voor explosieve passie: chemie. Als het 'vonkt' tussen jullie, maakt niemand zich druk over een dikke buik of sullig ondergoed.

4. Lach erom
Seks maakt kabaal, is zweterig en ruikt onfris. En als je in bed nog nooit iets gedaan hebt waardoor je je ook maar een beetje gegeneerd voelt, verdien je een medaille voor Saaiste Minnares. Goede seks betekent ook: struikelen over een onderbroek, prutsen aan een onwillige beha, ongecontroleerde geluiden maken, uitgelopen mascara en mislukte standjes. Het is pas als je samen gierend over het bed hebt gerold dat je weet hoe fijn seks écht kan zijn.

5. Hou seks en liefde uit elkaar
Seks is seks en liefde is liefde. Als hij eens geen zin heeft, wil dat niet zeggen dat hij je minder graag ziet of minder aantrekkelijk vindt. Maak er geen drama van.

6. Blijf trouw
Dat overspel soms aantrekkelijk is, weten we allemaal. Niets is zogoed voor ons libido als seksuele aandacht van een leuk 'buitenechtelijk' iemand. Het probleem is dat die opwinding snel overgaat en je achteraf met grote problemen opzadelt. Dat 'gras is groener'-syndroom maakt niemand gelukkiger. Tenzij je voor de rest van je leven van plan bent om steeds een nieuw weilandje te zoeken, kan je maar beter je best doen om seks met die ene geweldig te maken.

7. Zeg 'nee' zonder je schuldig te voelen
Het is prima om het niet voortdurend te doen of te willen doen. Laat je niet opjutten door films en opschepperige vrienden: ieders libido heeft zijn goeie en slechte momenten, onder invloed van hormonen en stress, kinderen en gezondheid. Als je een tijd lang in bed niets anders wilt doen dan slapen, dan heb je daar alle recht toe. Het is trouwens beter voor je relatie om vriendelijk maar gedecideerd 'nee' te zeggen dan mopperend toe te stemmen. Hoe bedank je vriendelijk voor de eer zonder bot te zijn? Zeg niet: 'Slaapwel', maar probeer het eens met: 'Vanavond even niet maar ik zal je dit weekend extra verwennen.'

8. Beheers het condoom
Condooms zijn er niet enkel voor singles. Ook als je een blaasontsteking hebt, of de pil vergeten bent, is het handig om condooms bij de hand te hebben. Daarom is het belangrijk dat jullie er leuk en efficiënt mee kunnen omgaan.

9. Gebruik je verstand
Voor een echte sexpert hebben alle sprookjes afgedaan. Zo besef je dat je beste vriendin het niet vaker doet dan jij, tegelijk klaarkomen zeldzamer is dan kippentanden, seks in films niets te maken heeft met echte seks, echte mannen soms erectieproblemen hebben en echte vrouwen soms moeilijk klaarkomen.

10. Doe je ogen open
Sluit je ogen tijdens een orgasme en je hebt een hevige, aangename, individuele ervaring. Je kunt je goed concentreren op alle gevoelens die door je lichaam jagen, je liefste fantasie doordenken en je terugtrekken in een wondere wereld waarin je alleen bent met je lichaam, je gevoelens en je orgasme. Maar... als je echt afgevuurd wilt worden naar planeet Superseks, hou je je ogen open. Kijk je partner aan, zie de uitdrukking van puur genot over zijn gezicht schieten en plotseling wordt jouw orgasme een gezamenlijke ervaring. Want daar draaide het toch allemaal om?

Geen opmerkingen: