..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

dinsdag, maart 11, 2008

Vijf dingen die je nog niet wist over je nieuwe vlam


Jullie zijn pas samen en de gensters knetteren er nog vanaf. Je hebt dan ook nog heel wat te ontdekken aan je nieuwe lief. Vijf dingetjes over je vlam die je nog niet wist...



Haar gevoelens staan op haar gezicht geschreven
Elke keer dat jij de kamer binnenkomt, heeft ze een grijns van oor tot oor of loopt ze rood aan. Als ze opspringt en je tegemoet komt wanneer je een ruimte binnenkomt, mag je er vanuit gaan dat ze echt smoor op je is. Doe haar een groot plezier en evenaar haar gedrag als zij door de deur komt.



Ze doet een kwartier over een mailtje van één regel
Misschien heeft ze geen hoofdletters gebruikt en staat er zelfs een schattig klein spelfoutje in, maar mailtjes die ze naar jou stuurt zijn heus niet raprap geschreven. Ze heeft elke letter voorzichtig afgewogen en haar kattebelletje waarschijnlijk een keer of vijf hardop gelezen om er toch maar zeker van te zijn dat haar schrijfsels niet te gretig maar toch spontaan en welgemeend overkomen.



Haar vriendinnen weten alles over jou
Als een meisje een crush heeft, zal ze dat nooit voor haar vriendinnen kunnen verzwijgen. Jij beheerst in dit prille stadium immers haar gedachten en de meeste vrouwen hebben het hart op de tong liggen. Bovendien zijn haar vriendinnen razend benieuwd naar haar nieuwe vlam, dus vragen ze haar zowat dagelijks uit over haar amoureuze verwikkelingen.



Hoe meer ze complimentjes afslaat, hoe meer ze ernaar verlangt
Er zijn weinig vrouwen die niet van complimentjes houden en elke vrouw hoort graag dat ze mooi is. Een vrouw die bloost, wegkijkt of zegt dat je gek bent als je haar vertelt hoe mooi je haar vindt, vindt van zichzelf niet dat ze mooi is. Voor haar zijn dit dan ook 24-karaats complimenten.



Haar orgasmes zijn fake
Ze mag nog zo hard kreunen dat de buren je er in de lift of op straat op aanspreken, maar de kans is klein dat ze nu al hoge seksuele toppen scheert in jouw bed. Maak je geen zorgen, want dit ligt niet aan jou. Vrouwen zijn erg zelfbewust in een nieuwe seksuele relatie en dat zorgt ervoor dat ze vaak met de handrem op vrijen en wel eens een orgasme durven faken om bestwil of om jouw gevoelens te sparen. Dat wil niet zeggen dat ze niet van de seks geniet. Hou gewoon vol en ze komt er wel.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.