..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

vrijdag, maart 14, 2008

Steel die eikel z'n lief

Soms is het gewoon niet eerlijk. Jij bent een lieve, toffe en niet ongelofelijk lelijke jongen. Zij is de vrouw van je dromen en je bent ervan overtuigd dat jij haar gelukkig kan maken. Toch heeft ze een leegloper voor vriendje, die geen aandacht heeft voor haar, liever pinten drinkt en voetbal kijkt dan… Hey, misschien moet je die gast gewoon naar ons sturen. Wij gaan wel op café met hem en dan kan jij z’n liefje afschurken met deze tips!

Word haar beste vriend

Het heeft geen zin dat je gewoon die ene collega bent voor haar of die knul die ze iedere keer opnieuw ziet in de fitness. Je moet zorgen dat er wat vertrouwen bij komt kijken. Sla een praatje. Flirt een beetje. Wees een luisterend oor. Voor je het weet, begint ze over de problemen in haar relatie en weet jij waar de zwakke puntjes liggen. Jij blijft luisteren en geeft vriendelijk advies, in jouw richting natuurlijk. Niet helemaal mooi misschien, maar hey: all’s fair in love and war. Let op! Je mag nooit vergeten te flirten. Anders beschouwt ze je gegarandeerd binnen de kortste keren als de beruchte “vriend zonder meer”. Maar subtiliteit is een plicht. Anders heeft ze direct door wat voor een vetzakje jij eigenlijk bent.

Speel advocaat van je eigen duivelImage

Eens ze begint te emmeren over de problemen in haar relatie, zit dan niet gewoon schaapachtig te knikken of haar vriendje de grond in te boren. Dan probeert ze het stuk stront geheid te beschermen. Zeg eerder iets als: “Ik zou het niet zo aanpakken, maar ik begrijp wel dat hij…” Zo ga je tegen haar in en moet ze je wel counteren (het is en blijft een vrouw). Maar op hetzelfde moment kraakt ze dus zelf ook haar relatie af. Bovendien vorm je voor jezelf het perfecte alibi want je hebt geprobeerd om hen samen te houden… Niet?

Wees haar droomvent

Ok, ze weet nu dat haar relatie gedoemd is en jij weet wat ze wil. Maak van één en één twee en je bent vertrokken. Laat af en toe eens iets van je horen buiten jullie routine. Koop haar eens een cadeautje. Iets kleins, dat niet al te veel betekenis heeft behalve dan dat je aan haar denkt. Vrouwen zijn tuk op aandacht, allemaal. Zo creëer je de idee dat er al sprake is van een zekere relatie. En blijf – weliswaar rustig – flirten. Als het tussen de lakens niet meer klikt met haar vriendje, wees dan maar zeker dat ze onder de douche aan jou denkt.

Gebruik haar vriendinnen

Een risicootje want één van die andere grieten zou wel eens kunnen doorhebben wat jou échte plannen zijn. Aan de andere kant: als ze het vriendje ook maar een dikke loser vinden, zullen ze het haar laten merken: “Waarom blijft bij snullemans terwijl je droomvent voor het grijpen ligt?”. Hard voor haar maar hoera voor jou!

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.