..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

maandag, maart 03, 2008

Het échte vrouwelijke orgasme!


Mochten jullie het nog niet weten: ook vrouwen genieten van seks. En het is onze verdomde plicht om hen daarbij te helpen. Een taak die de meeste mannen met een heel erg brede glimlach aannemen. Maar helaas blijkt het niet altijd zo eenvoudig te zijn als die collectie films op het internet laten blijken. Het vrouwelijke orgasme blijft één groot vraagteken. Clint zette z’n grijze hersencellen nog eens aan het werk en ontkracht deze 5 mythes over het vrouwelijk orgasme.



1) DE HEILIGE G-SPOT



Als je de G-spot niet vindt, klaar je nooit de klus. “Zever, gezever!”, om het met Frankie Loosvelt te zeggen. Recent onderzoek heeft zelfs aangewezen dat drie op de vier vrouwen niet eens zo’n ding zouden hebben. Maar ze zullen er geen orgasme voor moeten laten. Vrouwen zijn onnoemelijk veel complexere wezens dan wij, simpele venten en sommigen kunnen zelfs klaar komen zonder ook maar een vinger op zichzelf te leggen. Zoek je dus niet te pletter naar dat zogeheten Heilige der Heiligen en vraag misschien gewoon eens wat ze graag heeft…



2) NIETS LUKT DE EERSTE KEER



Je zou hopen ervaring moeten hebben om blindelings de weg naar het vrouwelijke orgasme te vinden. We zouden liegen als de beesten als we beweren dat het nodige fingerspitzengfühl niet een beetje helpt, maar uiteindelijk weet een beetje vrouw zich ook met een zestienjarige maagd best wel te amuseren. Hoe? Ze kent haar eigen winkel beter dan jij en met een beetje geluk leert ze je graag de weg kennen daar beneden. Goed opletten dus als begint te kronkelen onder haar eigen hand!



3) VROUWEN MOETEN KLAARKOMEN



Ze vinden het natuurlijk ook wel leuker, maar het mannelijke adagium “zonder orgasme is van seks geen sprake” gaat van geen kanten op voor onze vrouwelijke collega’s. Opnieuw: ze zijn nu eenmaal gesofistikeerder en beter dan ons. Ze kunnen genieten van een middagje vissen zonder iets te vangen. Ook al is het natuurlijk leuker o m m et drie, vier vette vissen thuis te komen. Een dikke knuffel, lieve woordjes en hen some sweet lovin’ vinden ze door de band genomen een stuk belangrijker. Maar denk nu niet dat ze helemaal zonder kunnen ook!



4) VAGINALE ORGASMES ZIJN BETER DAN CLITORALE



Het is zoals beweren dat een boterha m m et choco beter is dan een boterha m m et smeerkaas. Anders, ja. Maar elke dag boterhammen met choco gaat ook maar vervelen. De reden waarom vaginale orgasmes beter lijken is gewoon omdat ze zeldzamer zijn. Je moet er wat beter naar zoeken en sommige vrouwen zullen het gewoon nooit meemaken. Maar of ze nu ongelukkiger gaan sterven? Niets van.



5) VROUWEN KUNNEN NIET EJACULEREN



Wie dat gelooft, heeft nog nooit enkele van de betere pornofilms gezien. Meer zelfs: sommige dames ejaculeren harder en verder dan wij op onze heetste momenten. Niet elke vrouw kan het of wil het kunnen maar er zijn mensen die beweren dat iedereen het kan leren. Hoe? Daar is de verzamelde wetenschap nog niet aan uit, maar het zou iets te maken hebben met die vermeende G-spot en houding.



Vijf weetjes dus over het vrouwelijke orgasme. Zijn ze allemaal correct? Clint zou het begot niet weten, hij is dan ook een echte vent. Maar als jullie hier nog aanvullingen op hebben, laat het dan vooral weten, dames (allemaal) en heren (alleen zij die vermoeden dat ze een ware seksgod zijn).

bron: clint.be

Geen opmerkingen: