..::Alles waar er niemand ligt op te wachten :: home :: contact ::..

donderdag, maart 13, 2008

Verrassende erogene zones

Laat de usual suspects even voor wat ze zijn, want daar komt u straks nog aan toe: uw vrouw heeft meer gevoelige plekjes dan u vermoedde. Neem even de tijd voor een even teder als spannend voorspel!


Haar nek en hals: Streel zachtjes door haar haren en maak haar nek vrij. Masseer haar zachtjes net onder haar haargrens. Streel en zoen of maak haar huid vochtig met uw mond en blaas er zachtjes tegenaan zodat het plekje warm wordt.



Haar hoofd: Dit kan u makkelijk combineren met uw activiteiten in de halsstreek. Streel door haar haren en masseer haar hoofdhuid zachtjes.



Haar oren: Tijdens het liefdesspel worden de oren sterker doorbloed dan anders, wat ze erg gevoelig maakt. Begin te strelen en blaas af en toe zachtjes in haar oor. Zoen, zuig of knabbel op haar oorlelletjes en ga met uw tong in haar oorholte. Combineer voor een maximaal effect met fluisteren. Wissel lieve woordjes af met stoute suggesties. Vertel haar wat je straks met haar wil doen of zeg haar wat je zelf van haar verlangt.



Haar borsten: Oké, een usual suspect, maar wel eentje die meer aandacht verdient. Haast u niet halsoverkop naar de tepels, maar blijf op uw weg naar beneden van haar hals even plagerig hangen aan het borstbeen, net boven de borsten. Laat de tepel nog even plagerig links liggen wanneer u verder naar beneden gaat en ontdek dat ook de zijkanten van haar borsten erg gevoelig zijn. Maak grote kringen rond de tepelhoven en ga traagjes verder naar binnen.



Haar buik: Ook haar buik is een erg gevoelig plekje dat je zeker niet mag overslaan. Streel teder of lik plagerig terwijl u uw activiteiten traagjes richting schaamstreek verplaatst. Bonustip: streel of masseer haar buik op het moment dat ze gaat klaarkomen. Dit kan de intensiteit van haar orgasme gevoelig verhogen.



Haar voeten: Een sensuele voetmassage kan een ideaal begin voor het voorspel zijn omdat de handeling erg teder is en een zeker vertrouwen vraagt omdat de voetzolen erg gevoelig zijn voor kietelen. Beperk kietelen tot het absolute minimum, of u breekt de stemming. Streel, kneed en zoen en besteed ook aandacht aan de enkels als u uw weg naar boven verder zet.



Haar knieholtes: De achterkant van de knieën is erg kriebelig, dus ook erg gevoelig. Kietel of kriebel zachtjes of zoen en lik uw weg naar boven. Nu uw handen toch in de buurt van haar knieën zijn, maakt u meteen van de gelegenheid gebruik om haar benen met zachte dwang te spreiden.



Haar dijen: Eens bij haar dijen aanbeland, komt u wel erg dicht in de buurt bij de zone van de waarheid. Focus vooral op de binnenkant van de dijen en streel, kneed, zoen en lik. Gebruik uw handen om haar benen met zachte druk verder te spreiden en ze zal intussen behoorlijk zenuwachtig beginnen worden.



Haar billen: Kneed, streel, zoen, bijt en lik haar billen en verplaats uw aandacht zachtjes richting bilspleet. Nu komt u bij veel vrouwen in een taboezone, maar dat maakt het ook extra spannend. Ga met uw tong langs de bilnaad en blaas op de natte huid of kom met uw duimen gevaarlijk dichtbij als u haar billen masseert. De nabijheid van haar schaamstreek en de gedachte dat u mogelijk komt waar u niet moest zijn, maken het voor haar extra spannend

Geen opmerkingen: